Prinsenpaar c.v. de Brikkebekkesch 2013

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Welkom op de website van de jongste sjpasskapel van Brunssum.

Maar hoe ging dat tussen onze muren?......

Aangezien Marcel onze secretaris is en onze optredens regelt, was en bleef er natuurlijk veel
onduidelijk. We hebben het er  vaak over gehad: ”wie wil er nu als verassing een optreden van 
"de Valsje noot" ?" werd er vol zelfvertrouwen geroepen, want zo stond het voor ons op de planning.

Wanneer : 24 november,
wat: Verassings-optreden,
waar :  ergens in de landen,spelend
kleding: slipjas
verzamelen: loods
tijd:  20.30.
 
Sommige van ons wisten wel dat er een proclamatie in 't Broenssemse was maar dat wij daar moesten spelen was uitgesloten , dat programma is volgeboekt, dat kan niet.
 
Toch, om de gemoederen rustig te houden, werd er, aan het bestuur, verteld dat we in het Klavertje 4 moesten zijn om 21.30uur.  Dat is dan ook de nieuwe narrentempel van c.v. de Brikkebekkesch, maar dat was nog niet duidelijk voor de meeste nootjes .
 
Marcel kreeg ondertussen een punthoofd zei hij, maar eigenlijk had hij dus gekeken hoe zijn steek hem stond. Voor velen was dit alles  nog steeds een verassing al hadden een aantal detectives  “een raar voorgevoel”!
 
”dat kos waal ins inne hele gooie bekinde zin” werd er geroepen.  Er was dan ook al iemand erg “bokkig”, hij deed zijn naam iets teveel eer aan! en de voorzitter was weer aan het “feestboeken”. Maar ondanks dat….was er niemand die het vermoeden konden bevestigen.

Vrijdagavond werden stef en ikzelf verrast door een kort maar krachtig bezoek. Wij zouden zelf buiten Brunssum zijn en ik zou vrouw en kind achterlaten om even te komen spelen tussendoor, aangezien onze bezetting niet heel erg compleet was. Toen kwam het grote woord eruit, maar we moesten absoluut onze lippen op elkaar houden. Toen ik dit wist kon ik het niet laten om te proberen zo compleet mogelijk ten tonele te verschijnen, al mocht het voor sommige niet meer baten , ik heb kunnen regelen dat ik oppas had en daardoor mijn vrouw op de dikke trom kunnen laten spelen en ons steunend lid Bianca haar debuut te laten maken op haar rammelaar.
 
Eindelijk was het zover en mochten we naar het Klavertje 4 en we werden aan het lijntje gehouden met gerstenat, waar we normalerwijs geen probleem mee hebben,  maar er moesten er nog een paar verder die avond…..ondanks alles is dit Jo en Tonia goed gelukt….
 
Daar kwamen ze dan het prinsenpaar …..en ja hoor inne bokwoesj met zijn Jokolatje…..geweldig…..wie had dat verwacht ….
We hebben even een paar nummertjes lang onze naam eer aangedaan en kwamen later op de avond nog tot de ontdekking dat het  nieuwe prinsenpaar helemaal in de kapel-style was….cindy een schitterende paarse jurk en onze prins een logo van de kapel op de borst…..het moet niet gekker worden , even later zagen we zeer mooie ordes langskomen,…..en ja hoor alweer het logo van de kapel…..we hebben ons er een goeie op gedronken en niemand is meer verder gegaan waar ze heen moesten…..al met al een spannende en zeer gezellige avond….

 

Copyright © 2021 De Valsje Noot  Rights Reserved.